لوگو آب و فاضلاب آذربایجان شرقی
شعار سال
شعار سال
EN
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
    • معرفی شرکت
    • مدیران ارشد
    • چشم انداز، ماموریت و ارزش های سازمانی
    • خط مشی
    • راهبردها
    • چارت سازمانی
  • اطلاع رسانی
    • همایش و سمینارها
    • تالار گفت و گو
    • پرسش و پاسخ
    • شبکه اطلاع رسانی سروش
    • اولویت ها و فرصتهای سرمایه گذاری
    • بیانیه حریم خصوصی
    • دستورالعمل بروز رسانی سایت
    • بیانیه راهبرد مشارکتهای مردمی
  • شفافیت
  • ثبت و پیگیری شکایت
    • سامانه یکپارچه ثبت و پاسخگویی به « شکایات » و « گزارشات مردمی » وزارت نیرو
    • سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (111)
    • کانال های ارتباطی، دریافت شکایت و فرایند دریافت شکایت
      • فرایند رسیدگی به شکایات
    • پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
      • بیانات رهبری و ریاست جمهور در خصوص پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
      • برنامه های شرکت در خصوص پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
    • سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضائیه (سجام)
  • سوالات متداول
  • ارتباط با ما
    • دسترسی به شرکت
    • اطلاعات تماس شرکت
    • ارتباط با مدیران ارشد
    • نظرسنجی و ارسال نظر
    • پیشنهادات و انتقادات
    • معرفی مسئول بارگذاری محتوای وبگاه
تاریخ : دوشنبه 22 اسفند 1401
کد 974
لینک کوتاه:
کاهش 45 درصدی منابع آبی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته / پساب تصفیه خانه های فاضلاب وارد بورس اوراق بهادار می شود

کاهش 45 درصدی منابع آبی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته / پساب تصفیه خانه های فاضلاب وارد بورس اوراق بهادار می شود

نشست خبری مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی با اصحاب رسانه با حضور معاونان و مدیران شرکت در سالن کنفرانس برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان؛ در این نشست خبری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اصحاب رسانه در این جلسه گفت: با توجه به پراکندگی جمعیتی در شهرها و روستاهای استان و با عنایت به یکپارچگی شرکت های آب وفاضلاب شهری و روستایی در بحث تامین آب به حدود 4 میلیون و 200 هزار نفر ارائه خدمات می گردد که از این تعداد نزدیک به 3 میلیون نفر در شهرها و نزدیک به یک میلیون و دویست هزار نفر در روستاها ساکن می باشند .
مهندس خانی افزود: با توجه به اینکه تامین آب محدود به یک منطقه و به آن اقلیم مربوط می باشد و همانند ارگان های دیگر همچون برق و گاز نیست که در صورت کمبود یا مشکل از جاهای دیگر تامین گردد و با کم شدن بارش ها و نزولات آسمانی و افزایش بی رویه مصرف با کاهش آب روبرو می شویم .
وی ادامه داد: در رابطه با تامین آب خوشبختانه در کل استان با توجه به برنامه ریزی هایی که انجام می گیرد شهر به شهر مورد بررسی قرار می دهیم تا با برنامه ای مدون برای بخش های تولید و توزیع و مدیریت مصرف و ... برطبق شرایط و پتانسیل های آن منطقه تهیه و مصوب می گردد تا در آینده دچار مشکل کم آبی و تنش نباشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اظهار کرد: در چرخه بهداشت یکی از موارد کلیدی آب هست که متاسفانه اغلب مورد غفلت قرار می گردید و بهداشت بدون وجود آب معنی خود را از دست می دهد بنابراین با توجه به اینکه 45 درصد نسبت به مدت مشابه قبل کاهش بارش داریم بحث فرهنگ سازی اهمیت بیشتری پیدا می کند.
مهندس خانی یادآور شد: از سال های گذشته برطبق برآوردهای بعمل آمده احتمال کمبود آب و نیاز به افزایش ظرفیت تولید آب پیش بینی می گردید بنابراین باید توجه داشته باشیم که استاندارد مصرف در کشور و جهان 150 لیتر برثانیه می باشد که در تبریز 230 لیتر یعنی 80 لیتر افزایش مصرف داریم.
وی اظهار داشت: با توجه به افزایش ظرفیت تولید و از طرفی مدیریت مصرف و اجتناب از مصارف غیر ضروری، بایستی در اولویت تصمیمات مسئولین و همشهریان عزیز باشد که در این زمینه نیز همانند سایر زمینه ها باید اولین باشیم .
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان تاکید کرد: آزمایشگاه آب وفاضلاب استان که یکی از مجهزترین  آزمایشگاههای شمالغرب کشور و اخذ کننده اولین استاندارد بین المللی ایزو 17025 در ایران می باشد که با پایش و کنترل شبانه روزی و انجام آزمون های مورد نیاز از مخازن، خطوط انتقال و شبکه توزیع با بیش از 40 پارامتر میکروبی، بیولوژی و شیمیایی و ریزآلاینده های آلی معدنی ، مطابقت آب با استاندارد ملی و بین المللی را تحت کنترل داشته که بحول و قوه الهی و با تلاش همکاران آب وفاضلاب تاکنون هیچ مورد عدم انطباقی از سوی مراکز بهداشت که ناظر نهایی بر کیفیت آب استان می باشد گزارش نشده است .
مهندس خانی خاطرنشان کرد: علاوه بر نمونه برداری فوق ، روزانه بالغ بر 15 مورد نمونه برداری از سطح شهر تبریز، در خصوص پدافند غیر عامل در دو نوبت از شبانه روز از کیفیت آب، انجام و در تمام روزها اعم از تعطیلات رسمی و غیر رسمی پایش بصورت کشیک توسط کارشناسان خبره انجام میگیرد .
وی تاکید کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی که یکی از چالشهای اساسی در دنیا و کشورعزیزمان ایران مطرح می باشد ، افزایش دما ، تغییر چرخه هیدرولیکی آب و تغییر الگوی بارندگی ،  باعث کاهش سطح آب و دبی ورودی به سدها و تصفیه‌خانه‌ها بوده و این امر موجب تغییرات کیفی آب منجمله طعم آن در آبهای سطحی و حتی زیر زمینی و چاهها بوده که علیرغم استاندارد بودن آن باعث تغییر در ذائقه مشترکین عزیز می شود.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان خاطر نشان کرد: در حال حاضر میزان کیفیت آب در کلانشهر تبریز و استان مطلوب و در حد استاندارد گزارش می شود.
مهندس خانی در مورد انشعابات غیرقانونی گفت: این علاوه بر اینکه کاری خلاف است از لحاظ شرع هم درست نیست و آب مورد استفاده مورد قبول خدا نیز نمی باشد.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب هم با تشکیل پلیس آب به جد پیگیر این موضوع می باشد و با متخلفین برخورد قانونی انجام می دهد و از همشهریان عزیز نیز خواهشمندیم در صورت مشاهده این چنین مواردی با تلفن 122 تماس گرفته و موضوع را اطلاع رسانی کنند.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب وفاضلاب استان در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص سرقت دریچه های فاضلاب ادامه داد: با توجه به چدنی بودن این دریچه و قیمت خوب این فلز این اقدام زیاد شده اما به صورت کشوری و با همکاری شرکت های دانش بنیان ترکیبی جدید در حال تولید است که علاوه بر تحمل وزن سنگین خودروها و وسائط سنگین، مثل چدن ارزش مالی برا فروش نداشته باشد تا جلوی دزدی ها نیز گرفت شود.
مهندس خانی تصریح کرد: بحث مولدسازی یکی از بهترین کارهای دولت سیزدهم می باشد تا با فروش اموال مازاد ادارات با تامین مالی مناسب باعث تحول و پیشرفت در پروژه های همان اداره می شود و این کار باعث اتمام پروژه های نیمه کاره شده و مردم سود می برند.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان در ادامه با بیان اینکه 75 درصد آب شرب استان از طریق شرکت آب منطقه ای و 25 درصد آب از طریق چاه های استان تأمین می گردد افزود: با بروز مشکل کمبود آب در تابستان پیش رو، بحث انتقال آب ارس به تبریز بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می رسد.
مهندس خانی گفت: این پروژه جزء برنامه های کاری شرکت آب منطقه ای می باشد که حدود دو ماه گذشته با حضور مسئولان کشوری، لشگری و استانی خط انتقال ارس با حضور پیمانکار جدید که قرارگاه خاتم الانبیا می باشد مجددا شروع به کار کرد و تا الان پیشرفت پروژه خوب می باشد.
پروژه های جهاد آبرسانی در 3 شهرستان ورزقان، هشترود و کلیبر( خداآفرین)، استان آذربایجان شرقی با جدیت در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در استان آذربایجان شرقی برای 262 روستا در فاز اول و در فاز بعدی 550 روستا از نعمت آب شرب بهره مند خواهند شد .مهندس خانی تصریح کرد: پیشرفت استان 47 درصد می باشد که از میانگین کشوری بالاترهست واین عملکرد مناسب عوامل اجرایی و بسیج سازندگی استان به عنوان نماینده معین قرارگاه را نشان می دهد و باعث ایجاد نشاط وامید به ماندن در روستائیان شده است.
وی گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، موضوع آبرسانی به روستاها مورد توجه جدی قرار گرفته است تا آنجا که طبق برنامه ارائه شده وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی، میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهره‌مند در انتهای دولت سیزدهم باید به رقم ۹۰ درصد برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ادامه داد: درراستای طرح جهاد آبرسانی که نهضتی جدید در وزارت نیرو می باشد، آبرسانی آبادی های بالای 20 خانوار استان در اولویت قرار دارد.مهندس خانی افزود: این پروژه ها که پایان سال گذشته آغاز شده است هم اکنون از پیشرفت خوبی برخوردارمی باشد و ما در سازوکار طرح‌های آبرسانی علاوه بر همکاری های سپاه پاسداران و آبفای استان از ظرفیت همه نهادهای مردمی، استفاده‌ می کنیم، تا در کمترین زمان ممکن شاهد اتمام پروژه ها باشیم.
وی خاطرنشان کرد: طی هماهنگی به عمل آمده از طرف استاندار آذربایجان شرقی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشوردرادامه تفاهم نامه تعداد روستاهایی که از طرف قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به نیابت از بسیج سازندگی انجام می گیرد به 550 روستا افزایش و آبرسانی در روستاهای تمام شهرستان های استان تعمیم داده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اظهار کرد: آنچه را که در گذشته تصور آن را نداشتیم امروز به همت و عزم دولت در محرومیت‌زدایی از کشور مانند آبرسانی به روستاها در حال تحقق است. مهندس خانی پروژه های آبرسانی را نیازمند برخی پیش نیازها از جمله لوازم و تجهیزات مرتبط با صنعت آب دانست و با اشاره به برگزاری اولین همایش تامین کنندگان تجهیزات جهاد آبرسانی در خرداد ماه سال جاری، از نقش واحدهای تامین کننده لوازم آبرسانی به عنوان یار و یاور آبفا که سهم خود را در عرصه محرومیت زدایی به خوبی ایفا می کنند تقدیر کرد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان تصریح کرد: فاز دوم جهاد آبرسانی به 9 هزار و 976 روستا و با 58 هزار میلیارد تومان اعتبار عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: طبق دستورالعمل مشارکت عمومی - خصوصی وزارت نیرو برای طرح‌های بازتخصیص آب با جایگزینی پساب و کاهش هدر رفت آب، اهداف، محدوده اجرا، وظایف و مسئولیت‌ها، فرآیند انجام کار، پایش و نظارت و شرایط و الزامات اجرای دستورالعمل در استان های مختلف بررسی می شود تا با عیب یابی و بررسی اشکالات موجود و شرایط متفاوت و چالش های هر استان نسبت به چکش کاری و اصلاح بخشنامه اقدام کنیم.
مهندس خانی افزود: یکی از مهمترین اهداف اجرای این دستورالعمل، توسعه بازچرخانی آب در فرآیندهای صنعتی و مصارف با هدف کاهش برداشت از منابع آبی و تغذیه آبخوان های آبرفتی از پساب می باشد.
وی ادامه داد: برای اولین باردرکشور بازار بورس پساب ایران در تهران، البرز و شیراز شروع به کار کرد تا با این اقدام بزرگ شاهد پیشرفت در این حوزه باشیم و امیدوارم به نوبت سایر استان ها نیز وارد بورس شوند.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب در پایان اظهار کرد: در بحث فاضلاب درکلانشهر تبریز حدود 88 درصد شبکه فاضلاب انجام گرفته و هم اکنون در حال بهره برداری می باشد که این رقم در سطح کشور دومین استان می باشد و در استان نیز حدود 70 درصد می باشد که جا دارد از همکاری کلیه مقامات استانی و کشوری مخصوصا اعضای محترم شوراهای اسلامی شهرها و شهرداری ها قدردانی نمایم .
مهندس خانی در پایان تاکید کرد: در آستانه فرارسیدن عید نوروز ضمن تبریک فرارسیدن سال نو از همشهریان و مشترکان عزیز درخواست می شود  در انجام سنت پسندیده خانه‌تکانی مصرف آب را مدیریت کنند تا در ساعات پایانی سال دچار افت یا کمبود آب نباشیم.
مهندس پور آقاجان مدیرروابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان نیز در این مراسم به کارهای فرهنگی در موضوع مصرف درست آب اشاره کرد و گفت: برنامه های نخستین واژه آب، نمایش خیابانی در خصوص مصرف درست آّب و پویش ملی خانه تکانی و مدیریت مصرف آب جزء برنامه هایی می باشد که در طول سال برای فرهنگ سازی بهینه مصرف آب انجام شده است.

































 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 22 اسفند 1401
  • تعداد بازدید 161
  • ویرایش شده
  • در ***
  • توسط
  • واحد ارجاع دهنده پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی
captcha refresh
loading لطفا صبر کنید...
امروز :
264
ديروز :
4288
اعضا عضو سایت :
144423
یک سال :
1463064
كل :
9870252
سایر سامانه ها
وزارت نیرو
شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور
سامانه درخواستها و شکایات مهندسی آبفای کشور
سلمانه تدارکات الکترونیکی دولت
پورتال جامع مدیریت مصرف آب
وب سایت های صنعت آب و برق
ساعات کاری
شرکت به غیر از ایام تعطیل از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 14:30 و روزهای پنجشنبه از ساعت 7:30 الی 13:30 آماده ارائه خدمات می باشد.پورتال شرکت بصورت 24 ساعته در طول سال فعال می باشد
آدرس: تبريز - بلوار 29 بهمن - جنب دانشگاه تبريز
شماره تماس: 041333188714
ایمیل: info(at)abfaazarbaijan.ir
کدپستی: 5166617365
صندوق پستی: 1751
فاکس: 04133309992
استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است. آخرین بروزرسانی : پنجشنبه هیجدهم ارديبهشت 1404

Powered By : ITShams.ir

اطلاعیه ها

  • 1403/03/24 اطلاعیه شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی در خصوص قطعی آب و افت فشار در آخر عباسی
  • 1403/03/24 بقای آب در دست من و توست آب را بدون اسراف مصرف کنیم
  • 1403/03/19 بررسی عملکرد مدرسان میانی آموزش و پرورش استان پیرامون جشنواره فراگیری نخستین واژه آب
  • 1402/08/10 جلسه هم اندیشی دفتر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی و اداره کل آموزش و پرورش این استان در خصوص ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب
  • 1402/08/14 محمد خانی مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان شرقی : 2هزار و950 متر باقیمانده خط انتقال فاضلاب هادیشهردر حال اجرا می باشد
خروج