EN
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی شرکت
مدیران ارشد
چشم انداز، ماموریت و ارزش های سازمانی
خط مشی
راهبردها
چارت سازمانی
اطلاع رسانی
همایش و سمینارها
تالار گفت و گو
پرسش و پاسخ
شبکه اطلاع رسانی سروش
اولویت ها و فرصتهای سرمایه گذاری
بیانیه حریم خصوصی
دستورالعمل بروز رسانی سایت
بیانیه راهبرد مشارکتهای مردمی
شفافیت
ثبت و پیگیری شکایت
سامانه یکپارچه ثبت و پاسخگویی به « شکایات » و « گزارشات مردمی » وزارت نیرو
سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (111)
کانال های ارتباطی، دریافت شکایت و فرایند دریافت شکایت
فرایند رسیدگی به شکایات
پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
بیانات رهبری و ریاست جمهور در خصوص پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
برنامه های شرکت در خصوص پیشگیری، نظارت و مقابله با فساد
سامانه جامع ارتباط مردمی قوه قضائیه (سجام)
سوالات متداول
ارتباط با ما
دسترسی به شرکت
اطلاعات تماس شرکت
ارتباط با مدیران ارشد
نظرسنجی و ارسال نظر
پیشنهادات و انتقادات
معرفی مسئول بارگذاری محتوای وبگاه
تاریخ :
دوشنبه 24 مهر 1402
کد
1196
لینک کوتاه
:
آغاز دوره آموزش و همایش گزینش های صنعت آب و برق کشور در تبریز
دوره آموزشی و گردهمایی گزینش گران صنعت آب وبرق کشور به میزبانی شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی آبفای استان ، دوره آموزشی و همایش گزینش های صنعت آب وبرق کشور به میزبانی شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی و با حضور نماینده هیات مرکزی هسته گزینش وزارت نیرو، حاج آقا رادمرد نماینده هیات عالی گزینش کشور و مهندس اعتمادی نماینده هسته گزینش شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به میزبانی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی آغاز شد.
نماینده هیات عالی گزینش کشور در این دوره آموزشی گفت: آموزش پایه ، محور توسعه هر نظام است، بنابراین توجه به آموزش نیروی انسانی عامل اصلی توسعه همه جانبه بوده و مسیر توسعه را هموار می کند.
رادمرد افزود: متولیان امر گزینش باید آسیب شناسی حوزه عملکرد خود را بررسی کرده و به ترمیم نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت بپردازند و با رفع این مسایل تحول و نوآوری را در حوزه کاری ایجاد کنند.
وی ادامه داد: در تأمین سلامت اداری و انسانی گزینش نقش مهم و مؤثری دارد و با این فرآیند نیروهای متخصص و متعهد که به پویایی سازمان ها کمک می کنند، پایش می شوند.
نماینده هیات عالی گزینش کشور خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی گزینش افراد سالم در محیط کار است و کارکنان هرچقدر که فضای اداری و اخلاقی سازمان ها سالم تر و آرام تر باشد، تحقق و دستیابی به اهداف و تعالی سازمانی را بهتر پیش خواهند برد.
نماینده هیات مرکزی هسته گزینش وزارت نیرو نیز در این نشست با اشاره به برگزاری این دوره آموزشی در استان آذربایجان شرقی از میزبانی شرکت آب وفاضلاب استان تقدیر وتشکر نمود .
وی همچنین از زحمات تمامی مدیران دفتر گزینش شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از جمله مجموعه عوامل شرکت آب وفاضلاب آذربایجان شرقی که با کار جهادی زحمات زیادی می کشند تقدیر نمود .
مردانشاهی گفت: هدف از برگزاری این همایش آشنایی بیشتر گزینش گران با اصول ضوابط حاکم بر گزینش بوده تا بدین وسیله امر گزینش در وزارت نیرو براساس استانداردهای گزینش کشور اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: گزینش تجسس نیست بلکه به معنای دست یابی به نقاط مثبت داوطلبان است و احرازصلاحیت بر مبنای کیفیت و کمیت باید به اندازه ای باشد که برای عموم مردم اطمینان حاصل نماید.
نماینده هیات مرکزی هسته گزینش وزارت نیرو ادامه داد: گزینش، جایگاه و نقش مهمی در این مجموعه دارد و به جذب نیروهای شایسته و متعهد که عرق سازمانی همراه با تعهد اسلامی دارند،کمک شایانی می کند.
مدیرعامل آبفای استان نیز در این همایش ضمن تشکر از زحمات مدیر هسته گزینش آبفای کشور و دفتر گزینش شرکت آبفا استان در ساماندهی و گزینش نیروهای شرکت در دو سال اخیر تقدیر و تشکر کرد و گفت: شرکت آب وفاضلاب استان به جمعیت بالای 4 میلیون نفر در شهرهای استان و 2760 روستا با جمعیت حدود یک میلیون دویست هزار نفری ارائه خدمات می نماید.
خانی مجموع تولید آب استان 14 میلیون مترمکعب می باشد که 6 میلیون متر مکعب برای کلانشهر تبریز می باشد.
وی ادامه داد: منابع آبی کلانشهر تبریز شامل زرینه رود ، دامنه سهند چاهها ، قنوات و سد نهند می باشد. همچنین شرکت آب وفاضلاب از لحاظ پوشش شبکه فاضلاب رتبه دوم کشور با 76 درصد را دارا می باشد .
مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی تاکید کرد: گرم شدن هوا و فرا رسیدن تابستان طاقتفرسا، خشکسالی های چندساله و کمبود بارش ها باعث افت فشار آب در برخی از مناطق کلانشهر تبریز شد تا اینکه در روزهای آخر تیرماه با خشک شدن سد نهند بعنوان یکی از منابع تامین آب قسمتی از مناطق شمال تبریز، افت فشار و قطعی آب در این مناطق ملموس شد.
خانی تصریح کرد: با کاهش نزولات آسمانی در چند سال گذشته از جمله امسال در تابستان سال جاری ، شرکت آب وفاضلاب استان دست به برنامه ریزی برای انجام تغییرات اساسی در زیرساختها و مسیر جریان آبی شد و همزمان با این تغییرات و برنامه ریزی های اساسی و با توجه به فراگیر وپیچیده بودن این زیرساختها، ایجاد شرایط اطمینان پذیری و ایمنی مطلق در تامین آب شرب سالم برای همشهریان عزیز استان بیش از پیش مهم و ضروری به نظر می رسید.
از اینرو لازم بودتا با انجام اقداماتی در مورد تأسیسات و تغییرات اصولی در سیستم و به خصوص برعکس کردن این تاسیسات و تغییر رژیم جریان بندی آب ، آن را به نقاط بالادست شمال تبریز برسانند. یکی از مهمترین این راهکارها پیاده سازی برنامه های مدیریت بحران به منظور در درجه اول جلوگیری از گسترش مخاطره و کاستن از پیامدهای آن و در درجه دوم بازیابی سریع سیستم و بازگشت به عملکرد عادی میباشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با بیان اینکه پروژههای جایگزین سد نهند، طرحی بلند مدت و دائمی است، افزود: با اجرای طرح تامین دائمی آب تبریز، پتانسیل تولید آب شهر برای سالهای بعدی افزایش یافته و منابع تامین آبی خوبی به دست آمده است.
خانی گفت: برای اجرای طرح تامین آب جایگزین ، اقدامات موثر و همزمان بصورت شبانه روزی و جهادی از چند جبهه کاری آغاز شد که از جمله آن اقدامات میتوان به 1- افزایش ظرفیت انتقال آب چاههای شرق کلانشهر تبریزبه مناطق تحت پوشش سد نهند شامل احداث خط انتقال در سایزهای 600و 400 میلیمتری به طول 27 کیلومتر،بهسازی و اسید شویی چاهها و احداث سیستم کنارگذر (بایپس) خطوط انتقال چاهای شرق تبریزدر محل فشار شکن باسمنج 2- ایجاد ایستگاه پمپاژجهت انتقال آب زرینه رود از مخازن مادر به مناطق تحت پوشش ولی عصر و باغمیشه با ظرفیت 300 لیتر در ثانیه 3- تامین آب از چاههای تازه احداث شده در منطقه فن آوران و دره مارالان اشاره نمود.
وی گفت: با اتصال خطوط لوله شمال تبریز به خطوط لوله جنوب شهر و تکمیل رینک داخلی شهر از طریق پمپاژ، آب وارد مدار توزیع شده ، و بدین ترتیب آب زرینه رود و چاههای شرق تبریز به مناطق مرتفع کلانشهر تبریز وصل شد. اجرای این عملیات در شرایط بحرانی و مدت زمان اجرا شده که در کمتر از 3ماه تکمیل شد در نوع خود بی نظیر بود، که در واقع با کار جهادی و متعهدانه همکاران شرکت آب و فاضلاب پروژه سه ساله ظرف مدت کمتر از سه ماه آماده بهره برداری شد و اهالی این مناطق از آب سبک و گوارای این خط انتقال بهره مند شدند و در عمل تهدید ایجاد شده برای تبریز به فرصت تبدیل شد.
وی افزود: بزرگترین دستاورد پروژههایی که به اتمام رسید، این بود که سراسر شهر تبریز از طریق ایستگاههای پمپاژ داخل شهر با ظرفیت بالا به منبع آب زرینه رود وصل شدهاند و اکنون هر کجا که لازم باشد، میتوانیم آب این منبع را به آن نقطه شهر برسانیم.
برگزاری کارگاههای آشنایی با قوانین ، ضوابط و نحوه صدور آرا در گزینش با هدف هماهنگی بیشتر در راستای برنامههای هیات مرکزی گزینش و تبیین خط مشی و سیاستها و ایجاد وحدت رویه به همراه جلسه پرسش و پاسخ از دیگر برنامه های تخصصی این همایش خواهد بود.
نوشته شده
در
دوشنبه 24 مهر 1402
تعداد بازدید
21
ویرایش شده
در
***
توسط
واحد ارجاع دهنده
پایگاه خبری شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی
نام
نام خانوادگی
ایمیل
کد امنیتی
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید
لطفا صبر کنید...