عملیات اجرایی خط انتقال (لوله گذاری) و احداث تاسیسات وابسته پروژه خط انتقال آب ارس به دشت شبستر با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ، استاندار آذربایجانشرقی و مسئولان محلی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی آبفای استان ،مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور گفت:شرایط اقلیمی و تغییر اقلیمی باعث شده با کاهش بارش ها مواجه شویم اما خوشبختانه با همت و اقدامات انجام یافته توسط پرسنل زحمت کش وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور باعث شده با افتخار بیان کنیم که در سطح کشور مشکل کمبود آب نداشته باشیم.
دکتر اتابک جعفری افزود: متاسفانه با دشمنی ها و کارشکنی های دشمنان نظام و انقلاب مواجه هستیم و وظیفه داریم با همت قوی به پای کار باشیم و خوشبختانه با همت فرزندان این کشور و قرارگاه خاتم الانبیا توانستیم ابرپروژه هایی مانند غدیر و همدان رو به ثمر بنشانیم که در شرایط عادی غیر ممکن بود.
وی ادامه داد : از جمله پروژه های بزرگی که با کمک و تلاش همه عزیزان و نهادهای انقلابی انجام شد آبرسانی به ۱۰ هزار روستا که تا الان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که ان شاءالله با کارها و حمایت های مجموعه دولت و مجلس برای تدوین بودجه و حمایت های شخص رئیس محترم جمهور و وزیرمحترم نیرو بتوانیم تا پایان دولت ان شاءالله تمامی روستاهای بالای۲۰ خانوار آبرسانی گردد .
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: یکی از برنامه های مهم در زمینه استفاده مجدد از پساب ها امکان بازرگانی و استفاده مجدد در صنعت و احیای دریاچه ها و تالاب ها از آن می باشد که این امر می تواند به صورت برنامه ریزی شده برای استفاده در بخش های مختلف از جمله صنعت مفید باشد.
وی با اشاره به ویژگی ها و فواید اصلی طرح انتقال آب ارس به تبریز پس از اتمام آن، خاطر نشان کرد: از اهداف مهم طرح فوق علاوه بر تأمین حقابه زیست محیطی ، تأمین نیاز آبی بلند مدت شهر تبریز و سایر شهرها و روستاهای واقع در مسیر خط انتقال می باشد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: که بر اساس مطالعات مصوب انجام گرفته، نیاز آبی شهر تبریز مطابق معیارها و استانداردهای مربوطه با لحاظ جمیع جهات از جمله افزایش جمعیت، افزایش نیاز آبی تا سال ۱۴۲۵ شمسی مشخص و به تبع آن علاوه بر منابع فعلی و وجود تأمین آب تبریز، انتقال آب ارس جهت تأمین نیاز آبی تا همان افق (سال ۱۴۲۵) به عنوان تنهاترین و مطمئن ترین منبع آبی پیش بینی و مصوب شده است.
دکتر جعفری اظهار کرد: با اجرای این طرح انشاالله تا ۲۵ سال آینده نیاز آب شرب و بهداشت و صنایع شهر تبریز و سایر شهرها و روستاهای واقع در مسیر خط انتقال به صورت مطمئن تأمین خواهد شد، لازم به توضیح است طرح فوق تمام مجوزهای قانونی لازم از جمله تاییدیه مجوز زیست محیطی را دارد.افتخار دارم برای یک ابر پروژه حضور یافتم که ۳.۵ میلیون جمعیت رو تحت پوشش قرار می دهد . قطعا با شناختی که از قرارگاه خاتم الانبیا داریم طبق زمان بندی درست بهره برداری این پروژه انجام گردد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از همه عزیزاناز جمله استاندار آذربایجان شرقی و قرارگاه خاتم الانبیا تشکر میکنم و امیدوارم گوارای وجود همه عزیزان و بزرگوار باشد .